zielonypan Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 szukam świateł LED do megi (dziennych) takich jak w nowych bmw lub audi ktoś może widział - myślę że pewnie ktoś już produkuje bo fajnie wyglądają u konkurencji i są ....cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wg mnie jeszcze na to za wcześnie. Dopiero wyszły w seryjnie w audi czy lexusie! Myślę że trzeba na to jeszcze będzie poczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Hella robi, takie prostokatne podluzne, calkiem fajne to wyglada i mozna zamontowac we wnece zderzaka, ale kosztuja ponad 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Easy nie znasz jakiegoś linku ze zdjęciami szczerze mówiąc to myślałem bardziej o zespolonym kloszu do drogowych, mijania, pozycyjnych i dziennych (led) ale gdyby ktoś znał link do helli albo cuś z allegro lub podobne to proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 hella Na dole strony info o światłach dziennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 myślałem bardziej o zespolonym kloszu do drogowych, mijania, pozycyjnych i dziennych (led) zapomnij, nie ma i raczej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Do MI teoretycznie sa. Nie wiem czy widzieliscie te angel-eyes do fazy 2. Tam z boku jest miejsce na 3 diody :) Juz sa dziene :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie dzienne tylko raczej postojowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No tak, ale na upartego, jak tam wsadzisz mocniejsze diody, to mozesz ich uzywac jako dziennych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 szukam lamp do megane cc a z innej beczki - LED - tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi_Coupé Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wg mnie jeszcze na to za wcześnie. Dopiero wyszły w seryjnie w audi czy lexusie! Myślę że trzeba na to jeszcze będzie poczekać :) prędzej czy pozniej wyjda i bedzie jak z gey lookami bedzie je miala co druga megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 na tym forum jestem niezbyt długo więc zpytam co to takiego te gey looki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 zielonypan, potocznie i szyderczo, tylne lampy a'la Lexus. Taki gejowski styl. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi