orsetto Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Chcę kupić Scenika 16.16v. Auto zadbane przebieg 130 tys km(prawdziwy). Wydaje mi się, że pedał sprzęgła ciężko się naciska( w porównaniu do skody octavi). Napiszcie czy to normalne w Renault, czy coś ze sprzęgłem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 raczej normalne :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 orsetto, normalka, ja przesiadłem się z fiesty, po tygodniu myśałem, ze mi noga odpadnie, ale trening czyni mistrza, nadal nie chodzi za lekko ale już sie przyzwyczaiłem. Brat ma Lantrę i sprzęgło hydrauliczne, jak nacisnąłem, to aż podłoga zadudniła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja do Scenica przesiadłem się z Lanosa i również musiałem się przyzwyczaić do ciężko chodzącego sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orsetto Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Serdeczne dzięki za info. Jutro kupuję Scenica. Myślę, że będę często gościł na tym forum(mam nadzieję, ze nie tylko w sprawach awarii :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi