Gets Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 z tego co pamiętam to nie pocinąłem z tego powodu nikomu i nie wiem jakie "mocne słowa" miałeś na mysli pisząc to stwierdzenie... ale spoko luz...pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 ..Ciekawe ilu świeżo zarejestrowanych natknęło się na taką zabawę i pomyśleli o nas: „kółko wzajemnej adoracji robi sobie jaja z młodego”. Po czym skasowali adres forum z „ulubionych” zanim zorientowali się o co chodzi? :-( dokładnie, szczegolnie ze na przywitanie w ShoutBox'ie mozna zastać specjalnie pod tym katem spreparowana rozmowe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jea Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Już nie miącham ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 jea, ale teraz zmieszales z tym YOU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 yyy, ale o co chodzi?? bo ja sie juz totalnie zamotałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Krzychu, dzięki za przywrócenie Boxa do normalności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 DZieki Bogu i Adminowi, uff.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawloss_rg Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 przeciez ja nawet 1 posta na forum nie napisałem jakie przeklinanie o co wogle chodzi? Ludzie kurde.Może poprostu nie rozumiem o co chodzi w tym.Bardzo prosze o wyjsnienie .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ale zamieszanie tu macie... No nie - z tym tagiem faktycznie - zabawa na 102. Ubaw po pachy, boki zrywac... Jestem przeciwny. Pojawiajacy sie wlasny nick w tekscie niepotrzebnie dekoncentruje, zwraca/odwraca nasza uwage :-/ . Ja bym go porownal do reklam na cala strone na najwiekszych portalach wyskakujacych kilka setnych sekundy przed kliknieciem interesujacgo nas linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi