Rafulcio Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam wszystkich użytkowników forum! Podczas wymiany oleju nieumyślnie złamałem bagnet. Niestety nie ma szans na wyciągiecie go z prowadnicy, mam takie pytanie czy jest możliwy demontaż prowadnicy bagnetu bez rozbierania czy wyciągania silnika? I drugie pytanie, czy ujście prowadnicy wchodzi do miski olejowej czy moze do silnika? W załączniku wrzuciłem skan z manuala z układu smarowania, może ktoś już to robił. Mam silnik 1,4 Eco(E7J). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 jest ale musisz się nagimnastykować bo jest ona z tyłu silnika od przegrody przykręcona śrubką jak dobrze pamiętam 12 kluczyk, powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafulcio Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dzieki Wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi