Wydma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zawód wyuczony mechanik poj.samochodowych ,wykonywany logistyk dla Coca Coli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z zawodu elektromechanik pojazdowy , pracowałem już zarówno w serwisie samochodowym ( biuro obsługi klienta ) , jak i w sklepie monopolowym. Ogólnie tego trochę było. Generalnie większość - kierowca . W chwili obecnej ( od 2 lat ) jestem kierowcą w firmie logistycznej obsługującej InterCars , Orlen itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Z wykształcenia filolog (jęz. angielski), obecnie pracuję można powiedzieć na kilka etatów :P : w projekcie unijnym / jako tłumacz ang. / w szkole językowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dwa kierunki Górnictwa. Obecnie archiwista w Archiwum Zakładowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Z wykształcenia powinienem być Technikiem Ekonomistą, ale nie zdałem egzaminu :roll: a pracuję w Zabrzu w firmie handlującej częściami samochodowymi nowymi i używanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja sim inż. zootechnik po hodowli i biologii zwierząt Ale studiuję dalej w tym samym kierunku. Specjalizację robię z genetyki królików, a konkretnie z królików krótkowłosych, a teraz zajmę się trochę królikami belgijskimi. I marzy mi się własna ferma :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Technik geodeta, mgr inż informatyki, w pracy zajmuję się informatyką - administracja siecią i serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcer_86 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja z wykształcenia jestem tłumaczem języka angielskiego ale jak to bywa w zyciu z zawodem nie zawsze sie ma do czynienia. Aktualnie prowadze firme transportowa Po raz ostatni upominam o pisaniu z Polskimi znakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Z wykształcenia bankowiec i informatyk, robię za admina systemowego a "drugim fachu" przedzierzgam się w fotografa - śluby, imprezy okolicznościowe, etc. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Wykształcenie: Technik telekomunikacji o specjalizacji systemy teleinformatyczne. Wykonywany zawód: Doradca Autoryzowanego Doradcy Biznesowego Sieci Era. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wykształcenie elektro mechanik a zawód wykonywany kierowca ciężarówki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Z wykształcenia geodeta i informatyk, pracuje jako informatyk w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCeZu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Z wykształcenia Elektryk, zawód wykonywany elektromonter w PKP Energetyka. Z zamiłowania fanatyk ognia (fireshow, firedance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukPoznan Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Widzę że temat w końcu się rozkręcił :) Ja też napisze coś o sobie. Kończyłem WSH w Poznaniu Zarządzanie Małą i Średnią Firmą a od dwóch lat zajmuję się spedycją międzynarodową (FLT, LTL itd.) w dużej firmie zagranicznej . Ostatnio zajmuję się rozliczeniami samochodów liniowych, tabelki, cyferki itd.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin102 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Student Finansów i Rachunkowości na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Praca: kierowca w firmie z łożyskami Więc jakby tak ktoś chciał łożysko to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi