Prezes Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 To następnym razem będzie uważała albo sama umyje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 To następnym razem będzie uważała albo sama umyje ;-) Pod warunkiem, że Ty do tego następnego razu dożyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja tak, bom sobie normalną wybrał ;-) No ale nie o naszych babach tu mamy gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mam 21 lat, do zony mi daleko, a ten kolor to rzeczywiscie 'blask fiordu' ,syf straszny. No coz ale jak sie dostaje samochod w prezencie od taty to sie koloru nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 teraz to sie powinienem obrazic bos mojej mamie za wybor koloru strasznie pojechal... :] zreszta mnie tez sie podobal... w ogole do calego autka mam WIELKI sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 O gustach sie nie dyskutuje, ja cale zycie mialem biale samochody, i renowke tez chcialbym biala bo moim zdaniem biale kombi wyglada bosko. I tez ludzie mowili ze bialy to beznadziejny kolor, a mnie sie poprostu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 O tej porze warto posilikonować uszczelki. Dziś ponownie to zrobiłem. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 To, to chyba obowiązek ;-) Pamiętajcie nie tylko o uszczelkach w drzwiach ale w bagażniku też i pod klapą silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Problem jest bardzo poważny, do chwili gdy się nie ma żony i dziecka, później patrzysz tylko na siedzenie kierowcy czy nie leży na nim nadgryziony wafelek lub inne czekolado - gumo - podobne badziewie lub diabli wiedzą co. Wycacana bryka to bryka używana tylko przez siebie. Dla rodziny najlepiej kupić ... no właśnie co kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 leży na nim nadgryziony wafelek lub inne czekolado - gumo - podobne badziewie Prosta zasada - bezwzględny zakaz jedzenia i picia (o gazowanych, nabuzowanych nawet nie wspominam) w aucie. Ale to nijak się ma do tego tematu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 OK racja. Zastanawiam się jak w praktyce można byłoby przykleić uszczelkę na progu, tak aby dociskała się do drzwi przy ich zamykaniu (przy myciu mogłaby odejść?), uszczelka pod spodem drzwi raczej nie wchodzi w grę, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja jezdze sam, nie mam zony ani dziecka, a i tak musze sprawdzac czy na siedzeniu nie ma batonika, albo pod nogami butli z piciem jakiejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 mam to samo, jezdze sam a wszystkie dywaniki mam uj%&@ne co odkurze, zaraz ktos z buciorami sie wtarabani... ;P tyle ze temat nie jest o czystosci wewnatrz auta, a sposobie na uszczelnienie drzwi od spodu, zeby sie progi nie syfily zaraz po umyciu furki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi