seba1423 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Witam. po wyjechaniu z auto myjni na skrzyżowaniu wystrzelila mi poduszka powietrzna tak sama od siebie :lol: auto zgasło i do tej pory nie daje znaku życia po zacholowaniu auta mechanik rozklada ręce a auto jak nie chce zaskoczyc tak do tej pory sie nie odzywa :) pomocy w czym może być problem ? Regulamin pkt. 5.6; 5.7 -Prezes Edytowane 1 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Woda dostała się tam gdzie nie powinna, innego wyjaśnienia nie ma, do sprawdzenia czujnik uderzeniowy, UCH/BSI i moduł poduszek (znajduje się przy lewarku zmiany biegów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1423 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) I dlatego nie chce odpalic ? po tym strzale auto ze dwa razy odpalilo ale po wrzuceniu 1 biegu i puszczeniu sprzegła gasło :/ tylko wsteczny działa dziwne ... teraz iskra niby jest ale coś strzela po wlączeniu zapłonu mechanik rozklada ręce :/ Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 1 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecky Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Jak się historia skończyła? Próbowałeś odłączyć akumulator? Czasami komputer odczytuje takie sytuacje jako wypadek, i odłącza dopływ paliwa. Kiedyś jadąc Peugeotem 206 twz. patatajką z Olszyny na Legnicę, wpadłem w sporą wyrwę w betonie, po czym silnik zgasł. Wystarczyło zresetować komputer i wszystko wróciło do normy. Być może, czujnik uderzeniowy jest połączony w ten sam sposób. Edytowane 12 Marca 2013 przez Marecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1423 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Dopiero tzreci elektryk doszedl do ładu :P pod komputerem nie wyskoczył żaden błąd ale też odpowiedzi co sie stało nie uzyskałem mechanik powiedział że to on musiał nad tym siedziec cały dzień i jak mi powie co to było to ja puszcze to dalej i nastepny będzie mial łatwiej :) dziwny człowiek ale na rzeczy widać sie zna przyjemność mnie kosztowała 200 zł auto chodzi dobrze myśle że to jakis czujnik czy coś bo po odebraniu auta zaczął działać prędkościomierz :) tyle co mogę powiedzieć na ten temat :) Regulamin pkt. 5.7 Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :D :) -Prezes Edytowane 18 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi