mazia1551 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witajcie. Mam problem z Renault Megane 1,4 1996 r. To tak. Autko stoi ponad dwa tygodnie i odpala odrazu za pierwszym razem bez problemów, lecz jak gdzieś już dojadę i chcę wrócić nawet po kilku godzinach niestety już nie pali Bardzo proszę pomóżcie mi bo jestem kobietą i naprawdę nie znam się na samochodach, a po prostu chciałabym już to naprawić tylko chcę wiedzieć dokładnie co to jest bo jedni mówią, że rozrusznik drudzy, że czujnik położenia wału. Ja już naprawdę niewiem. Błagam pomocy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Może od początku, jeśli już auto odpali i zrobisz parę km i znów chcesz zapalić to rozrusznik kręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazia1551 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie nie kręci. Nic po prostu zero reakcji (jakby prądu nie było tylko kontrolki świecą ) Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jakby prądu nie było tylko kontrolki świecą a ładowanie masz dobre? jeśli tak to sprawdz rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Problem z rozrusznikiem a dokładnie z elektromagnesem po rozgrzaniu przestaje działać. Musisz wykręcić rozrusznik i oddać go do regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi