jazel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fajna, jak sie ma pozadny pistolet i kompresor. A jak nie, to sie robia zlewki i baranek. Potem trzeba cudow wodnym dokonywac. A to juz nie jest fajne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wiadomo, że nie robi się tego ławkowcem. Każdy dobry lakiernik Ci zrobi. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Bull Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich! Mam takie pytanko czy jak założe felgi 15' z oponami 205 to będzie coś tarło? Czytałem troche na forum i widze ze maks to 195. Konkretnie chodzi o te felgi: http://moto.allegro.pl/item213518226__4x10..._golf_seat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Red Bull trochę przyduże te opony. Nie dość że 205 to jeszcze profil 55 a powinien być 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja przed wczoraj zalozylem 15-stki z oponkami 195/50/15 i jest dobrze, ale jak skrece kola na max i wloze reke to juz nie wiele jest zapasu tak ze nie wiem czy 205/55 ci wejda, szczerze watpie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Bull Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jeszcze wracając do tego et, wiem o co chodzi - felga bardziej schowana lub wystaje ale ktos napisal ze od et dla renaulta ma byc od 36, czyli jak kupie z et 35 to bedzie o cos tarlo czy poprostu bedzie wystawac o milimetr wiecej :roll: ja mam teraz zalozone z et 47 czy 8 14' i praktycznie z tylu nie ma juz miejsca na szersza opone rozumiem ze jak zapodam alusy z innym et to kolo bedzie przesuniete i bedzie miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 dla renault megene I zalecane ET to 36-38 plus 2-3 mm różnicy, także et35 będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam mnie również interesuje modyfikacja Renault megane 96r. tylko nie aż tak zaawansowana :) Mnie interesuje tylko wymiana 13" stalowych na jakieś aluski :) I tutaj pojawia się pytanie jaki rozstaw mają śruby w megance i proszę o pomoc w dobraniu gum (wysokości szerokość itp.) do 15" [proszę poszukać na forum tematów o rozmiarach kół i oponach i rozstawach i otworach centrujących było tu bez liku] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 I tutaj pojawia się pytanie jaki rozstaw mają śruby w megance i proszę o pomoc w dobraniu gum (wysokości szerokość itp.) do 15" 4x100 ET 37 A co do rozmiaru opon to na fabrycznych 15' byly zakladane 185/60R15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 należy pamiętać o średnicy otworu centrującego - 60,1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 suchutki, widziałem Cię pare razy na ulicy :) i odrazu te fele rzuciły mi sie w oczy, gdzie je kupiłeś ? bo ja szukam do swojej Megi ciemnych bo tylko na takich mi sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Moje zdanie jest takie ze magi II na 15"marnie wygląda, mam od roku 17" i jakoś w miare komfortowo mi się jeździ, felgi mam proste, nigdzie nie pokrzywiłem... Ktoś pytał wcześniej jakie maksymalnie wchodzą felgi... to widziałem megane na 19", prawdopodobnie już niedługo sam napisze wrażenia z jazdy na 19"... Jak by co to mam 17" komplet z oponami na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mici.fox, widzialem sie jakis czas temu z suchutkim, a raczej stalismy w korku kolo siebie to sobie pogadalismy. Z tego co mowil to nie bardzo ma czas zagladac na forum, wiec nie wiem czy sie doczekasz na odpowiedz od niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mici.fox a nie chcesz takich z oponami, stan idealny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja tam do siebie na jakies 16'' poluje, jakby ktos mial albo cos slyszal widzial ladnego w rozsadnej cenie to prosze dajcie znac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi