suchutki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Spoko Easy :) już odzyskałem mój czas :) teraz będę częściej tu zaglądał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No masz akurat dzisiaj jak ja to napisalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam wszystkich! Mam zamiar kupić alufelgi do mojej Megi Interesują mnie tylko 15 tak więc jeśli możecie to nie piszcie ze 16 byłyby lepsze. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie wiadomo czy będą pasować bo nie znasz wielkości otworu centrującego :-/ Nie twierdzę, że w tym przypadku tak jest, ale często tanie alumki są miękkie i już po kilku tysiącach km nadają się do prostowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ta firma sprzedaje dobry towar (tak słyszałem)ale nie dają pierścieni centrujących,wentyli a to już są koszty.(ponegocjuj!!).I jeszcze wysyłka. Wzór felgi to tylko i wyłącznie twój wybór. Pozdrawiam. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ładne czy nie? Nie ładne. Rzecz jasna kwestia gustu. Mi się ten wzór nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie chciałem tego pisać ale podpisuje się w 100%. Pozdrawiam. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zobacz polską firme MAK-ostatnio wchodza na rynek z całkiem niezłym towarem i ładnym wzornictwem w bardzo przyzwoitych cenach. moim skromnym zdaniem wykończa konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 od kiedy MAK jest polska firma????? sam jezdze na MAK'ach Veleno, sa to fele made in Italy. po fotki zapraszam do dzialu "nasze auta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirurara Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Megane 1,6 96r Pytanie: jaki zakres parametru ET bedzie pasował do auta w przypadku opon 15 calowych. koniecznie 15 calowaych bo mam juz opony zimowe 195/50 15 i nie chciałbym dokupic tylko felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 opony zimowe 195/50/15 człowieku, zabijesz się na tym w zimę :shock: bedziesz tańczył na śliskim, sam mam teraz taki rozmiar letnich (goodyear excellence) i jak spadnie deszcz to trzeba uważać, bo meganka jest za lekka na takie klocki et powinno być najlepiej 36-38, ale 43 też może być ps. zwalczaj lenistwo :D było o tym wiele na forum, wystarczy poszukać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 człowieku, zabijesz się na tym w zimę nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Pytanie lekko obok tematu, ale nie chcę zakładać nowego: Dostałem felgi ET20 7j15E2. Są na 5 śrub. Jakie auta śmigają na takich felgach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 zależy jaki rozstaw śrub: czy 5x110 czy 5x100 albo 5x112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Chodzi tu o rozstaw między środkami najbliższych otworów? To akurat mogę zmierzyć. Ale do czego pasują ET 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi