Robak Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 witam czy możecie się wypowiedzieć na temat tej felgi i w tym wykonaniu chodzi mi o firmę czy warto zainwestować w Drag racing? szerokość 7" 15 czy 1100 zł nie będzie wyrzucone w błotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 powiem tak... kumple przerabiali takie tanie felgi i mozna trafić na dobre, albo na takie co będą sie gieły na byle dziurze albo był przypadek ze sie felga połamała w trakcie jazdy.... nie lepiej kupić w jakims dobrym sklepie.... za 1400-1500zł komplet... a firmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no ja tak myślę pomiędzy Ronal R42 a allesio monte carlo w sumie zamknąłbym sie w tych 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ronale mają to do siebie ze pękają.... tak jak toory... a alesio powinno być w miare dobre.... zerknij na momo albo mb italia bardzo wytrzymałe felgi... www.medsport.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam, chce kupić komplet opon letnich do tego komplet felg alu.Wybor padł na felgi TSW BLACK ICE (6,0"X15" 4X100 ET35 piasat regulowana pierścieniami centrującymi) Obrazek Do tego opony Yokohama A.drive 195/50 R15 82 T klepopon.pl/img/b04/yokohama_a.drive.jpg"]Obrazek I teraz pytanie: - czy szrokośc felgi 6" jest wystaraczająca względem szerokości opony 195 - czt ET felgi (35) jest dobre (chodzi o to czy nic nie bedzie obcierać) Moja meganka: Classic 98' 1.6 8V Linki do aukcji z felgami i oponami klepopon.pl/opona/yokohama_a_drive_aa01_5347.html"]Opony Felgi CZy nie warto tej felgi zamienić na taką, gdzie 'szprychy' będą nieco schowane do środka? Brzeg felgi zabezpieczy ci opona ale 'szprychy' będą podatne na wpływy krawężników i dziur. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 A co powiecie o dezent, dotz? co do ronali miałem jak pisałem i po 6 miesiącach użytku nie miałem do nich zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Może takie jak moje? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basenji, jak to s ą 15" to bardzo chętnie bo mam na oku właśnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas3003 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam wszystkich uczestnikow tego postu mam taki problem.Zakupilem do mojego scenica felgi 16 przod to 7,5cala,a tyl 9cali felgi sa na oponach 205/55/16 i niestety ale tyl obciera czy jak zaloze opony 195/45/16 skonczy sie moj problem czy raczej musze sobie kupic inne felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Twoja felga 9" ma szerokość 22,86 cm, ty chcesz założyc opony o szer. 19.5 to przegięcie,wymień felgi - ten model ma zalecane 7.0-7,5" max8,5" Pozdawiam. ;-) p.s. jeżeli obciera szczyt opony to wymiana może pomóc,jednak moim zdaniem felga jest za szeroka do opony którą chcesz założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csr01 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 WITAM mam mały problem nie wiem jakie powinno byc cisnienie w ogumieniu czy mogl by mi ktos poradzic? Renault Megane 1.6 rocznik 1998 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 przod 2,2 bara, tył 2,1 bara. Na zime mozesz zwiększyc troche ciśnienie zarówno P jak i T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A to dzisiejsza fotka: Co o tym sądzicie? zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 17" są już za duże do M1 :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 17 nie koniecznie są za duże... 205/40Zr17 i jeszcze auto zglebione i tak jeździ cały czas ( auto kolegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi