yetiwest Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak myślicie da się tym http://allegro.pl/multi-cardiag-2012-m8-lepszy-od-autocom-a-pl-i3169655797.html zdiagnozować megane tak jak Clipem? Jest sens się nad tym zastanawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Soft wygląada identycznie jak Auto-Com więc szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) autocom to jest mam wersje cdp+ szału nie ma ale zrobi więcej niż badzieiwie na rynku jak alem327 itp. Ja nie mailem poroblemu z podłaczeniem i błedy czyta róznych podzespolow to samo z lekkimi adaptacjami. W tej cenie warto . co do gwarancji porducenta to w chinach Co do badziewia elm327 to zmieniłem zdanie są oprogramowania na rynku jak maxitest co calkiem niezle radzi sobie z renaultem Edytowane 8 Maja 2013 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi