shido Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam ! Temat wałkowany, ale z tego co czytałem, niewiele mi pomogły posty. Otóż kupiłem mege I z 97r. Jest tam Phillips oryginalny. JAk łatwo zgadnąc, chodzi mi o pilota i wyświetlacz. Jakie są opcje, aby działało cd, najlepiej mp3 ? 1. czy zmieniarkę da się podpiąć ? a. jesli tak to czy pilot obsłuży b. gdzie się ją montuje ? c. czy da sie zgrac z oryginalnym radiem ? 2. jesli nie, to czy mozna wyprowadzić na mp3 player ? 3. gdzie mozna kupic adapter do radia i jakie radio z mp3 kupic (tanie do 350 ) ale zeby jakoś to grało. Nie musi być mega dźwięk, ale magnetofon to już przegięcie... :). Jakie są opcje, gdzie to zrobić w Krakowie i ile to może kosztować ? Jest jakiś spec co na to potrafi fachowo odpowiedzieć i ogarnąć te chaotyczne moje pytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlabun Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Tez mnie interesuje sprawa wyprowadzenia z oryginalnego radia kabla do podłączenia np. mp3. Czy jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Koledzy- to o co pytacie było już omawiane. Nie twierdzę, że odpowiedzi znajdziecie w jednym temacie, przeczytajcie dokładnie posty w tym dziale: http://megane.com.pl/viewforum.php?f=46 i nie tylko dotyczące Megi I. Każdy kto chciałby odpowiedzieć na Wasze pytania także musi się przez ten materiał przekopać. Jest tam coś o napisach Tune List jakie radio musi mieć i o wyjściach na zmieniarkę. Są fotki kostek do podłączenia Mp3, fakt ze to do Megi II. itd. By odpowiedzieć dokładnie to do rana bym pewnie szukał w postach. Macie te same możliwości i to Was ta tematyka interesuje. Życzę miłej lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi