ElFi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam. Jak w temacie. Skanowanie sieci multipleksowej wyrzuca brak komunikacji z modułem nawigacji 662 i radia 261 (czerwone ramki). W konfiguracji są i w modułach do diagnozowania też są. Zarówno navi jak i radio działają prawidłowo - komunikaty z navi idą przez radio. Pytanie jest czy to jakaś fizyczna przerwa w kablach (CAN?) czy gdzieś jeszcze jakieś złe programowanie jest ustawione? Navi jest fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 bezpieczniki sprawdź mi wywala tak ale przy ręcznym elektrycznym jak bezpiecznik jest przepalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElFi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) sprawdzę, już myślałem, żeby zaktualizować Clipa z 1.23 do 1.27:) Edit: Sprawdziłem te co się dało, ale z połowa bezpieczników przy kierownicy jest niedostępna/zasłonięta.... Które bezpieczniki sprawdzałeś? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez ElFi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi