urug Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej, Jeżdżę obecnie Megane I phI `98, hatchback z silnikiem 1.4e w podstawowej wersji wyposażenia. Zastanawiam się powoli nad zmianą samochodu, na coś delikatnie mocniejszego. Jestem ciekaw ile moja furka jest obecnie warta. Przejechane około 120k km, polski salon, 3 właściciel. Samochód jest w stanie praktycznie idealnym, na bieżąco naprawiane wszystkie usterki. Oponki letnie (nowe) i zimowe. Żadnej rdzy, wygląda bardzo ładnie. Jestem bardzo ciekaw waszych opinii, o ile oczywiście temat nie wyląduje w koszu ze względu na niedostosowanie do działu ;-) Nie jestem pewny czy szczerze mówiąc jest w ogóle sens sprzedawać biorąc pod uwagę stan i ewentualną śmieszną kwotę jaką mógłbym za niego dostać(?). Stąd temat. Allegro mniej więcej pokazało mi widełki, problem w tym że cięzko odróżnić samochody niedoszacowane (niepewna historia, etc), od tych mocno przeszacowanych (Bo właściciel ma jeszcze złudzenia) Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez urug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nikt nie pokusi się o wycenę.Auto,jeśli jest tak jak piszesz,warte jest na pewno powyżej średniej,ale tak naprawdę warte jest tyle ile ktoś może zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 urug jeśli zdecydujesz się na sprzedaż, pozostaje ci poszukać kupców wśród rodziny i znajomych którzy znają twoje auto i bedą gotowi dać tyle ile faktycznie jest warte, a nie wg widełek z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi