darek_megane Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cześć, Zadzwoniłem do gościa i okazuje się, że ma 1 kartę. Jako, że @aston76 ostrzega mnie przed takim zakupem to całkowicie odpuszczam sobie ten samochód. Teraz na tapete idzie: http://otomoto.pl/renault-megane-iii-1-5-dci-C29326399.html Pytanie do Was co w nim jest nie tak ? Dzwoniłem są 2 karty, ale sprzedawca nie wie czy był lakierowany czy nie (nie sprawdzał tego przed zakupem) Auto przyjechało na kołach. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 sprzedawca nie wie czy był lakierowany ? nie sprawdził tego? w ciemno kupował ? przecież to handlarz ... numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Właśnie też mi to podpada, że ktoś sprowadza auto z FR i nie wie czy było przy nim coś majstrowane. Bardzo ciężko kupuje się auto. Sami handlarze którzy zawsze mają jakąś "niespodziankę" dl Ciebie. To już prościej jest sprzedać. W tym ogłoszeniu również podejrzany jest przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Prościej sprzedać? Już widzę potencjalnych kupców, którzy będę ze mnie robić potencjalnego oszusta jak będę auto sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 przeciez to auto ma źle poskładany przód na bank było uderzone pozatym lakierownie zderzków można wytłumaczyc pochodzniem auta Cena mowi wszystko auto musiało kosztować w FR nie więcej jak 26-27tyś.... ale zakłądam że dużo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam ponownie, Ciężko jest kupić samochód w którym nic nie jest malowane - właśnie odczuwam to na własnej skórze. Znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/renault-megane-1-9tdci-130km-100-bezwypadek-C29626245.html Pisze, że bezwypadkowy, zaprasza z czujnikiem lakieru więc wyjade mi się sprzedawca nie ma nic do ukrycia (o ile pisze prawde) Cena trochę niska i to mnie zastanawia. Gdzie może być haczyk ? A może szukam dziury w całym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 troche mówisz niska.. i z opłat tylko rejestracja ?? :) Szukaj w norlamlnych cenach chyba że wolisz być wydy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Może warto jechać zobaczyć coś takiego: http://otomoto.pl/renault-megane-gt-line-nawigacja-skora-klimat-C29092641.html ? Cena raczej "normalna" w stosunku do rocznika, po zdjęciach OK, tylko... kto sprzedaje nowy samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No cena niby ok, tylko że nie ma "bezwypadkowy", a za nie wiele więcej można mieć nowe auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może warto jechać zobaczyć coś takiego: http://otomoto.pl/renault-megane-gt-line-nawigacja-skora-klimat-C29092641.html ? Cena raczej "normalna" w stosunku do rocznika, po zdjęciach OK, tylko... kto sprzedaje nowy samochód? No to warto zapytać skąd auto pochodzi poporsić o VIN , zapytać o to co kolega powyżej wspomniał itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi