wilufsw Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam, właśnie stałem się użytkownikiem Renault Megane Scenic I i mam taki problem gdyż posiadam oryginalne radio do samochodu lecz mam ucięte złącza iso i wiszą kable. Chciałbym zrobić nowe złącza lecz nie wiem jaka kostka będzie pasować. Prosze więc o pomoc w doborze kostki i z góry dziekuje :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio81 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 złącze iso jest jedno i takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilufsw Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dziekuje bardzo :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na TEJ STRONIE bardzo się napracowali i wyjaśnione zostało co i jak :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi