Malykubek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 w miejscu wentylacji co to za syf? Tez miałlem taka maż w tym miejscu..;/ a dało się zabudować boczek tak ze jego wysokość kończy się w miejscu plastiku z lampka?:> jaka przestrzeń zjadł boczek? ;> jaka grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 To o co pytasz, z tego co pamiętam to jest tłuste, więc prawdopodobnie jakieś zabezpieczenie antykorozyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a dało się zabudować boczek tak ze jego wysokość kończy się w miejscu plastiku z lampka?:> jaka przestrzeń zjadł boczek? ;> jaka grubośćWszystko się da, tylko trzeba mieć czas i samozaparcie Tak w ogóle to co napędzałeś tymi wzmakami? Popatrz w moją stopkę Tym boczkiem nadal dysponujesz? Już nie - komuś oddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzenusz Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 grissley, ile chcesz za te elementy instalacji?? i w jakim to jest stanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dzeneusz - napisz mi na PW, co Cie ewentualnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi