pawelbeniu Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam . Mam pytanie do forumowiczów odnośnie Końcówek wtrysku w silnikach 1.9 dti . W moim aucie tj. Megane scenic 1.9 dti 1998 dwie końcówki leją potrzebuję wymienić wszystkie . Orginalne Bosch dsla145p619 z trzpieniem i przekładką kosztują 280 zł sztuka, drogo . Jest zamiennik Firds 57 zł sztuka tylko bez trzpienia i przekładki. Czy ktos je zakładał?Jak wygląda sprawa regulacji, jak się sprawują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jak nawet do szmelcwagena odradzają to wkładać to i do Renault sobie podaruj... Druga sprawa nie wytrzymują one nawet 3 tyś km... Jest to Chiński/Brazylijski/Indyjski wyrób (zależy jak trafisz). Polecają takie firmy: Firad Seven diesel BOSIO Fratelli Poczytaj trochę po necie. Po zdwoń po tych co regenerują wtryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbeniu Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzięki za rade . Nigdzie nie mogę znalezdzć jaki symbol mają te zamienniki . W sklepach nic nie wiedzą . Udało mi się doszukać tylko firada . To jednak też bez przekładek i trzpienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi