martines_000 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam, serdecznie chciałbym sie poradzić otóz Moją Megi coupe z 96 zaczyna żreć rdza w okolicy kielicha przedniego od strony kierowcy, zacząłem odczuwać skrzypnie jak jadę autem. Zatem postanowiłem nie czekać z tym problemem i w końcu zgłosić się do blacharza w tym tygodniu, jak myślicie tragicznie to wygląda?? da się to naprawić?? Ciekawi mnie ile by mógł mnie wyjść interes. Jeżeli ktoś miał z was również podobny problem prosił bym o podzielenia się z informacją, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajunk93 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dokładam się do tematu, mam taki sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.grasza Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 mogę się mylić, ale najlepszym wyjściem byłoby wycięcie dawcy i BARDZO sprawne wspawanie i zabezpieczenie, więc musi to zrobić ktoś kto się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zdemontuj skrzynkę bezpieczników (raptem 3 śruby), zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego (2 śruby) i wyczyść to za pomocą szczotki drucianej montowanej na wiertarkę i do gołej blachy jeśli są wżery na wylot to raczej auto na złom jeśli tylko powierzchniowa rdza to kup Neokor wymaluj to i zabezpiecz jakąś substancją bitumiczną (w sklepie lakierniczym doradzą) i podobnie zrobić od środka demontując wcześniej mcphersna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi