Gość Sebulerbin Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Musicie Chłopaki chyba sobie sami zorganizować jak coś kolejny zakup, bo tutaj już jest wszystko zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dokladnie zamówione juz lisa została zamknieta w piatek przelewy juz zrobione ja bynajmniej potwierdzam jego zrobienie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Przypominam o dokonywaniu wpłat. A co do nastęnej takiej "akcji" to się organizujcie koledzy i możecie spróbowć coś zdziałać. Aha i proszę dajcie znać (kto zamówił)czy wszystko jest OK. Edytowane 28 Maja 2013 przez macabra80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xecaj Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wszystko doszło, działa prawdziwa profeska Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Do mnie też wczoraj doszło, ale jeszcze nei instalowałem bo mi lapek padł... Ale wierzę, ze wszystko będzie miodzio. Macabra80 dzięki za ogarnięcie tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Gdyby ktoś się rozmyślił to mogę na jego miejsce wejść na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Doszło w czwartek dzieki wielkie tylko takie pytnako np teraz moge dokupic sobie same licencje innych marek np interesował by mnie peugeot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricoo555 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przypominam o dokonywaniu wpłat. A co do nastęnej takiej "akcji" to się organizujcie koledzy i możecie spróbowć coś zdziałać. :o Aha i proszę dajcie znać (kto zamówił)czy wszystko jest OK. Może zorganizujesz druga akcje ( masz już kontakt i wiesz co i jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 witam. Ja zamówiłem pełną wersję, do mnie doszło i mam zastrzeżenia. Niestety pełna wersja nie jest pełną wersją - nie obsługuje samochodów (volkswagen, skoda, audi) macabra80 można coś z tym zrobić? Dodatkowo kupiłem polecany interfejs z bluetooth i mam z nim problem - brak komunikacji - ale to jeszcze będę wyjaśniał ze sprzedającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Niestety pełna wersja nie jest pełną wersją - nie obsługuje samochodów (volkswagen, skoda, audi) no chyba raczej nic tu nie zwojujemy, w opsisie programu na stronie mari.pl jest jasno opisane jakie marki obejmuje wersja full programu MaxiEcu mogłeś zajrzeć i poczytać. dla VW, Skoda itp to VAG (o ile się nie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja mam pełną wersję i nie mam vag w opisie nigdzie nie było od której wersji doszło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie wiem czy się wtrącać...Słuchajcie no to oprogramowanie ma być namiastką dobrych programów do aut gdzie fejsy i programy są drogie, nawet chińszczyzna typu clip, lexia itd. Jak chcesz normalny program do renault to masz clip a jak chcesz do grupy vag to kupujesz vcds. Mimo wszystko do odczytania na szybko prostych błędów bym rozszerzył swoją wersję renault na pozostałe marki które program obsługuje. Może ktoś chce w przystępnej cenie pozbyć się licencji na pozostałe auta? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja dzisiaj po raz pierwszy probowałem połączyć program z autem, ale po podłączeniu kabla i włączeniu progrmau wyskakujeza każdymrazem "Nie odnaleziono układuELM 327". Ktoś wie co z tym zrobić? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 w ustawieniach wybierz port szeregowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wybierałem, ale w instrukcji jest napisane, że powinno otworzyćsię podmenu po najechaniu na port szeregowy, a u mnie w aucie bez reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi