Marbor Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 dobrze, więc jestem 6 na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jeszcze 4 osoby i możeby kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czołem Jestem 7, interesuje mnie bez interfejsu, bo mam z wersją okrojoną (tylko obd2). Pozdro. Mikah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawu Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Hi, piszę sie na zakup jako ósmy w kolejce. Sam software do Renault. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydryszek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Pisałbym się jako dziewiąty na wersję tylko dla Renault + interfejs MPM-COM ale nie mogę znaleźć informacji ile to może kosztować po zniżce. Mam nadzieję że jest to więcej niż 20-30zł przy tej kwocie bo jeśli nie to oferta zakupu grupowego mało atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jak otrzymam szczegółową rozpiskę będziemy wszystko wiedzieć. Dodano: 19 mar 2015 - 09:53 Jednak nie będzie szczegółowego cennika, rabat wynosi 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawu Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To ja podziękuję. Oststnio koszt zakupu 145zł a teraz 170zł. Mało atrakcyjnie jak na zakup "na wszelki słuczaj". pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) No niestety. Spytam czy to wersja ostateczna. Edytowane 19 Marca 2015 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Trochę słabo, ale zawsze 30 zł zostanie w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sludge Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Piszę się jako 10 na MaxiEcu Renault V 2.0 .A wiecie może czy ta wersja MPM-COM z ich stronki za 299 to już jest ta tańsza czy jeszcze czekamy na nowy tańszy interfejs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To już jest ta nowa wersja ale nie będzie tańsza jednak. Jedynie tutaj te 15% możesz urwać jeśli będą chętni w liczbie 10 bo ucichło na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydryszek Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ale chętnych z tego forum po kilku zakupach grupowych będzie z każdą chwilą mniej a tutaj przy wymogu 10 osób które średnio wydadzą 150-350zł zniżka w zależności od wariantu (soft 25% soft+interfejs 15-20%) byłaby sensowna....tak to bez rewelacji w sumie. Szukałem alternatywy dla Clipa ale za kasę za MPM i soft to naprawię swojego klona lub zamówię drugiego. Mogli zarobić mniej na sztuce ale zebrać trochę kasy a tak zdecyduje się może 1, może 5 osób samodzielnie. Ja się na chwilę obecną wypisuję. Dziękuję jednak za organizację tematu i podjętą inicjatywę. Darek Edytowane 28 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi