stanleus Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Witajcie. Jechałem dziś na kurs i zatrzymałem się na światłach. Jak to nudzący się w korku zacząłem oglądać auta jadące na zielonym i ukazała się ONA- Meganka I, ale nie taka zwykła- wyglądała jak uterenowiona. Wyższe zawieszenie, plastikowe elementy nadwozia, no ident patent jak terenowy Scenic tylko że to była Meganka I. Moje zapytanie brzmi: czy były jakieś wersje terenowe meganki czy ktoś poprostu podłubał przy swoim bolidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) scenic I ph2 4x4 Edytowane 24 Maja 2013 przez marr29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ooo właśnie tak to wyglądało tylko to była Meganka I i bez koła z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) A łyżka na to NIE MOŻLIWE Edytowane 25 Maja 2013 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi