glinus3 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam,to mój pierwszy post na forum i proszę na mnie nie krzyczeć gdy pójdzie coś nie tak. Otóż przejrzałem ten dział i nie znalazłem odpowiedzi.Nabyłem nie dawno dla córki Megane I z radiem sterowanym na kierownicy i z wejściem na kasety.Czy można do tego radia podłaczyć Yatour, Xcarlink, lub inną zmieniarkę. Pytam się gdyż osobiście jeżdżę Hondą Accord z 2003r i coś takiego jak Yatour mam podłączone. Zaznaczam córka nie chce zmieniać fabrycznego radia. Pomóżcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Chyba jeszcze nikt z tego forum nie próbował do kaseciaka emulatora zmieniarki podłączyć, no chyba że coś mi umknęło. Wiem za to, że zazwyczaj w takich przypadkach stosowano transmitery FM i w radiu ustawiano na jednym z kanałów odpowiednią częstotliwość. Transmitery jakie obecnie można nabyć czytają już Mp3 zarówno z kart, jak i pamięci przenośnych, a nawet telefonów. Koszt też jest niewielki w stosunku do emulatora bo około 30zł, a jakość dźwięku podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glinus3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Transmiter odpada zbyt słaba jakość, ale gdyby tak można było zamiast kaseciaka podłączyć radio z CD bez przeróbki to bym bardzo chętnie reflektował. Da radę coś takiego zamontować Dodano: 03 cze 2013 - 16:30 Ponawiam pytanie, czy można wstawić do Megane 1 radio z CD ? Edytowane 1 Czerwca 2013 przez glinus3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 czy można wstawić do Megane 1 radio z CD :o Wstawisz każde, o rozmiarze 1DIN, może mieć nawet wysuwany 7" wyświetlacz :o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glinus3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wstawisz każde, o rozmiarze 1DIN, Chciałbym zostać przy oryginale Reno i mieć sterowanie w kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi