swt Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Witam mam pytanko dla czego gdy wciskam przycisk na gruszce od cb radia słyszę jak coś stuka mi w prawych dziwach z przodu myślałem ze głośnik ale wydaje mi się ze coś wewnątrz drzwi to możliwe czym to może być spowodowane miał ktoś taki problem ? Kropki, przecinki, tudzież inne znaki przestankowe na klawiaturze masz zablokowane :o Przerwij ten słowotok odpowiednim :o Zacznij nowe zdanie jak już w szkole podstawowej na całym świecie uczą :o - Prezes Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jeśli nie głośnik to czarami :o Innej możliwości związkowo - przyczynowej nie widzę :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu66 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A gdzie podpiąłeś zasilanie CB, może to ma jakis związek ze spadkiem napięcia np. na silniczku opuszczania szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 normalnie pod zapalniczkę w aucie, no nie wydaje mi się aby to było z głośnika jest jakiś sposób aby to sprawdzić ewentualnie pozbyć sie tego problemu i jeśli idzie to od silniczka szyby po dłuższym czasie nic się z nim nie stanie ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu66 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Jak pod zapalniczkę to raczej nie powinno się nic dziać. Najlepiej zdejmij boczek drzwi i zobacz co tam sie dzieje, czyli co stuka albo kto :o Edytowane 3 Czerwca 2013 przez rychu66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi