gorylpl1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, Wymieniając przełacznik zespolony od migaczy i swiatel, dotknałem srubokretem płytki na przelaczniku i chyba masy od drazka kierowniczego. Zaiskrzylo. Teraz nie swieca mi swiatla tylne, podswietlanie wyswietlacza radia, radio, czujnik temperatury, centralny zamek i swiatla przeciwmielne i podswietlanie wnetrza na podsufitce. co moglo sie stac? bezpieczniki w kabinie pasazerskiej sa ok. bezpeiczniki z lewej strony w skrzynce w komorzes ilnika tez. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Edytowane 5 Czerwca 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bezpiecznik w kabinie z napisem STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu66 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja w Megane II mam jeszcze bezpieczniki przy klemie akumulatora. Nie wiem jak u ciebie, ale sprawdź sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylpl1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Napisano dziś, 18:16 Bezpiecznik w kabinie z napisem STOP Sprawdziłem wszsytkie ebzpieczniki s kabinie. takiego z napisem STOP wogóle nie widziałem. Gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Gdzie on jest? W moim scenicu I ph II był takowy po środku skrzynki - sprawdź wszystkie po kolei miernikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylpl1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) zasady cytowania Tak jak pisałem wcześniej. Sprawdzałem wszytkie bezpieczniki tzn po kolei, miernikiem i są OK Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi