morphi77 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam Witam wszystkich forumowiczów ,od paru dni jestem szczęsliwym posiadaczem renault megane II i w związku z tym mam pytanie o odczyt i skasowanie błedów przez łącze obd2. Posiadam kabel obd 2 z luźnymi pinami http://img89.imageshack.us/ - Zapoznaj się z zasadami dodawania zdjęć i schemat podłączenia w megane czy dam rade odczytac błędy i skasować inspekcje oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 olej to kasuje się bez kabla .co do kabelka to chyba z ddt2000 chociaż nie daje glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek06 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witaj Kolego. Ja właśnie dzisiaj kasowałem inspekcję oleju (megane z 2004 r.) Wystarczy włączyć zapłon, ustawić komputer w aucie na w/w inspekcję, wcisnąć przycisk kasowania kilometrów na ok. 15 sek. Po tym czasie inspekcja zacznie ,,mrugać" po chwili wyświetli Ci się komunikat że następna inspekcja za 15.000 km. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi