Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Philips 2SY651/62E

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów.

Mam pytanko natury technicznej. W mojej Megane I 96 jest radio Philips 22DC461/62L (ktoś dobre wymontował) wiem że nie współpracuje z wyświetlaczem 22SY651/62E. Instalacje do wyświetlacza, w sensie tak kostka co się wpina do radia mam na 4 piny, radio zaś na 5 pinów i wiem że to ze sobą nie będzie działać, chyba że ktoś wie jak to ze sobą zgrać? bo radio jest sprawne pika tylko pewnie wołając o kod ale po omacku bez wyświetlacza go nie wprowadzę. Zanim kupie odpowiedni model radia czyli 22DC 594/62B chciałbym mieć pewność że wyświetlacz jest sprawny, niestety spalone są obie żarówki które podświetlają tarcze? no coś na ten gust i pytanie jest następujące jak w warunkach domowych sprawdzić czy ten wyświetlacz w ogóle działa, wiem gdzie jest plus i gdzie minus w pinach w niebieskiej kostce z tym że strony studio24 + i - są pokazane jako po dwa piny + i - jakby jakieś mostkowane?. Chodzi mi o to jak sprawdzić czy wyświetlacz działa zanim kupię radio a to które nie pasuję wyjmę. W kostkach w samochodzie na pinach które opisali w studio24 mam 12 V, chciałbym tylko sprawdzić czy to działa. Z góry przepraszam jeśli coś źle napisałem bądź nie tak, ale waruję się z tym radiem już dość długo na szrotach gdzie można kupić,różne radia wmawiają mi że ten model 22DC461/62L będzie działał z tym wyświetlaczem o którym tu mowa i już zgłupiałem, na tą chwilę jednak chciałbym wiedzieć jak już wspominałem jak sprawdzić że wyświetlacz jest sprawny i działa, nie mając możliwości podłączenia go pod odpowiednie radio i nie mając obu żarówek chyba że to niezbędne to wtedy wymienię je.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.