Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

zima kontratakiren!!! :)

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

w Zabrzu ani zima ani wiosna cos pomiedzy bo niby pada(deszcz) jest szaro,brzydko to do tego dosyc chlodno bo kolo 2 stopni....ta pogoda mogla by sie wreszcie zdecydowac jak ma byc zima to niech bedzie -10 a jak wiosna to przynajmniej 10 na + :]

Moze i jest to zwiazane jakos z zima....

Mam pewien problem z moim Megane (1,6 RN 1996). od kilku dni przy hamowaniu zapala mi sie lampka od swiatel przecimgielnych, a co za tym idzie nie mam lewego ´kierunku´. lampka jest lekko podswietlona czasami przy wlaczonych swiatlach no i zawsze przy hamowaniu. myslicie, ze to cos powaznego? trzeba z tym jechac do elektryka czy mozna to naprawic jakos samemu?

Robak, ładne foty. Oddają wiernie realia polskich dróg.. Jakby to można rzec.

Nie tak dawno wróciłem z Dk88. Pusto, cicho. Można w poprzek stanąć. Na drodze ślisko, mrozik łapie. Ot piękna wiosna tej zimy, no niby wiosna!

Denerwujące, ani zima, ani wiosna.. a w ogóle to nie lato ani jesień! A propo, kto poczuł trzęsienie ziemii jakie było na Śląskim rewirze? 3.7 w skali Richtera.. [ o ile dobra pisownia]

Się działo w piątek, się działo.. i trzęsło.

ja poczulem :]Mowilem ci ze razem z krzeslem sie bujalem :] swoja droga u nas to kwestia przyzwyczajenia bo tąpniecia sa co chwile ale tak silnego dawno nie bylo (btw trzesienia ziemi ,przynajmniej na slasku sa spowodowane wlasnie tapnieciami-chlopaki musieli gdzies ladna dziurke zostawic :] ). A zeby nie bylo oftopu to na drogach robi sie szklanka bo pada cos dziwnego co marznie :]

A ja zadnego trzesienia nie czulem:D siedzialem w k-cach a tam to nawet trzesienia ziemi nie docieraja nie mowiac o drogowcach kiedy zaczyna sypac

rada do kolegi "lucifersam" jesli masz takie obiawy jak piszesz posprawdzaj masy w tej lampie jesli masz kiepska mase prad obiera najmniejsza linie oporu i wedruje po innys swiatelkach:D

• 4 lata później...

Sebcio76 to taki pseudonim "artystyczny " bo generalnie to mam na imię Jarek, Jarosław,w szkole mówili było Jaruś,i tak wielu do dziś mówi,

w domu Mały -nie wiem dlaczego :) ale na portalach te nicki były zajęte a na 2gie mam Sebastian i tak jakoś wyszło .. reszta to rocznik.

Edytowane przez sebcio76

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 18 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!