wiesiekfran Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam. Mój scenic doczekał się nowych tarcz i klocków,bo stare miały już tylko 70procent wartości i w stacji kontroli ekspert podpisał,ale??? z małym niedomówieniem.Więc zamówiłem komplet tj.tarcze z łożyskami i koronką ABS i klocki.Wymiana to już bajka,najwięcej czasu zabrało oczyszczenie zacisków,takie były zardzewiałe że klocki nie chciały wejść w prowadzenia,a teraz cicho delikatnie i bez popiskiwania aż się chce hamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 O to naprawdę zabawne ;) a szczególnie to nie chciały wejść w prowadzenia Nie wiem co mają klocki do prowadzenia ;) no chyba, że się zablokowały i auto ściąga w którąś stronę.No ale w końcu to Dział Offtopic/Fun ;) PS Dodatkowo Kolega dostaje paseczek za multipost, wypadało by już znać regulamin po 2,5 roku (prawie) bytności na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi