misiakow Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam Mam problem z ogrzewaniem w samochodzie Megane 1,4e benzyna . Mianowicie kiedy włączam ogrzewanie kabiny leci lekko ciepłe powietrze i jak zwiększę na 2,3,4 to leci coraz chłodniejsze. Wymieniłem termostat i przeczyściłem nagrzewnice. Trochę się polepszyło ale nadal słabo leci Ciepłe powietrze. Proszę o szybką odpowiedz jak to naprawić bo zima idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 i ja mam ten sam problem nowy termostat, czujnik temp, płyn chłodniczy plus odpowietrzenie,rozrzad wraz z pompą wody, czyżby nagrzewncia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiakow Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ale ja nagrzewnice wyjąłem i przyniosłem do domu i wlałem do niej wody ok 80 stopni to się nagrzała ze jej dotknąć nie szło wiec nagrzewnica jest w porządku i co dalej z tym problemem zrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 poczytaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi