Szczawik Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć które kable dochodzace do radia są od głosników na tył(lewy-prawy) i przód? Bo tam są nieopisane i w zaden sposób nieoznaczone jak jest to miejsce w innych autach. Chyba Renault wymysliło sobie swoje własne kolory kabli..... Nawet patrząc na głośniki z tyłu to nie wiem który jest + a który - ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nawet patrząc na głośniki z tyłu to nie wiem który jest + a który - to nieistotne byle połączyć tak samo. Jeśli miałeś otwierane osłony głośników, to widzisz kolory przewodów. Odszukaj je w kostce i podłączaj na moment do nich niskie napięcie (np z bateryjk) i nasłu[ciach], który głośnik się odzywa. (trzaski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 głośniki na tył to są zewnętrzne kable w kostce 2 środkowe to przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A można gdzieś znaleźć oznaczenie kabelków wszystkich na kostce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 na kostce nie ale na radio masz narysowany schemat podłączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 a no tak...gracias!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi