dexterpl Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Kto z Was planuje wakacje w chorwacji oraz kiedy planuje wyjeżdzać? Może jakiś wspólny wyjazd? Osobiście planuję wyjazd ok 25 lipca w okolice riwiery makarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weryr Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja byłem rok temu, masz jakieś pytania to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin123 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 też planuję tam wyjazd, ale dopiero we wrześniu. weryr, może mi pomożesz. planuję zabrać ponton z silnikiem 2,5, nie będzie tam problemów żeby tym popływać? nie orientujesz się może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 byłem tam w maju tego roku i myślę, że żadnych problemów z pontonem nie będzie, ale to tylko moje odczucia i wnioski z obserwacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi