euscorpius Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam! Wyjechałem dziś do sklepu, dojechałem bez problemu, zrobiłem zakupy i wróciłem do auta. Odpaliłem bez problemu, ruszyłem, ujechałem z 500 metrów i zaczęły szaleć mi obroty samochód zgasł. zepchnąłem na boku i zacząłem próbować go odpalić. Zaczęłą świecić mi się kontrolka od elektryki (linia życia). Na luzie samochód odpalał gdy go gazowałem obroty były ok, jednak gdy wrzuciłem jedynkę i ruszyłem samochód tracił obroty i gasł. Dzieje się tak na wszystkich biegach po za wstecznym. Na wstecznym samochód odpala i jedzie jak by nigdy nic. Co może być winą takiej usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 LPG przypadkiem nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euscorpius Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No właśnie nie. Czytałem podobne wątki ale wszystko się rozbija o gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sice Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Czy nie zacina Ci się może pedał gazu? Nasmaruj może dobrze tam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euscorpius Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 wydaje mi się ze pedał nie ma nic wspólnego. ewidentnie jak go wciskam na jedynce obroty rosną do 3000 i nagle gwałtownie spadają. na wstecznym samochód jeździ bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi