dwalczak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 mam prawie tak samo ale i tak za 2 tygodnie sprezyny + amory i idziemy w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Byłem już wcześniej u gościa, i co z tego zapewnia że na 100% sprężyny od tego modelu. Szukać innych znowu kasa w plecy, a skąd pewność że nie będą takie same, a ciąć nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 moja również stała tak wysoko po zmianie sprężyn jednak po 10000 km zaczęła się stopniowo obniżać potem nie wiem bo sprzedałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 To znaczy że chyba wszystkie po wymianie sprężyn stoją trochę wyżej , tylko dlaczego .Jestem cierpliwy i poczekam aż zacznie siadać.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Reno, pomocą mogą przyjść 2 ciężarki po 20 kg umieszczone na kielichach lub kładzenie na noc worka z cementem na silniku :( (żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Spoko Robak , znam się na żartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Reno, ale o tych ciężarkach ja nie żartowałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 OK.Ciężarki zacziłem . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi