andrus78 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam jeden problem rozwiązałem ale pojawił się następny nie działa mi pompka paliwa prąd nie dochodzi sprawdziłem tylny światła podświetlenie deski i blokada drzwi oraz nie działa centralny proszę o szybką pomoc z góry wielkie dzięki pozdro Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez andrus78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 najszybciej to sprawdzić bezpieczniki pod maską i w kabinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus78 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 dzieki ale bezpieczniki ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi