grzech Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam ,kupiłem dzisiaj do Megi 1 głośniki na tył 13mm wszystko podłączyłem bo kabelki z kostkami miałem fabrycznie pociągnięte ale niestety nie działają , działa tylko przód , po wysiągnięciu radia i wypięciu kostek zobaczyłem że radyjko ma tylko dwa kanały oraz na radyjku pisze 2x8 proszę powiedzieć czy mostkowanie coś da czy nie spale radyjka oraz jak to dokładnie zmostkować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 tak jak na rysunku trzeba zrobić czyli podłączyć się pod istniejące wtyki w radiu. mostkowanie tak mi się wydaje że polega na czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 jak radyjko ma 2x8W podłączysz do tego 4 głosniki to będzie bardzo słabiutko grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 grzech, gdybyś zmostkował to mógłbyś podłączyćtylko jeden głośnik, ale i tak sie nie da mostkować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam ponownie chciałem podziękować za pomoc a szczególnie za schemacik :( , wszystko podłączone i działa bardzo dobrze jak na cztery głośniki i słabą moc radia to jestem bardzo zadowolony . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi