aneczka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) czy ktoś wie gdzie w okolicach białej podlaskiej(lubelskie) można dorobić kartę do laguny (dwuprzyciskową)poprzednią zgubiłam w serwisie podobno dość drogo Regulamin pkt. 5.7 - damiar Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 OJ, nie wiem czy ktoś tak dorobi. W ASO to chyba jakieś 600 zł. Na szybko znalazłem w Internecie TAKIE OGŁ. Zaznaczam, :) nie znam ich, i nic u nich nie robiłem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tak w serwisie to dość drogo gdzieś w Krakowie mogą to zrobić za ok 300 tylko muszą mieć auto na miejscu a to trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi