grubby_m Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam mam juz dosyc tego autka. Pokoleji sypie się wszystko Najpierw gaz trzeba było przerobić na polski potem pompka paliwa nastepnie lewa przednia szyba. W aucie nowe są: Akumulator Płyn w chłodnicy Olej w silniku Olej w skrzyni Wszelkie paski i Filtry Świece byłby wymieniane w czerwcu obecnie okolo 11-12tyś km Amortyzatory przód Ale przejdzmy do sedna sprawy. Dziś siadam za kółkiem wkladam kluczyk [wcześniej otworzyłem i zamknolem drzwi - taka blokada] przekręcam kluczyk i wkońcu s łysze pompke zgasły kontrolki i kręce kręce i nic tylko o dziwo zapaliła się kontrolka od AirBag. Co robić?? żeby naprawić a potem Sprzedać jako sprawny Jak to naprawić??? Obecnie ładuje Aku i mam nadzieje ze komputerek się zrestartuje i wszystko zadziała. PROSZE O POMOC GDZYŻ AUTKO PRZYDA SIĘ W ŚWIĘTA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Być może, jak założysz aku, wszystko wróci do normy. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A więc tak po podłączeniu Aku nic Więc znalazłem przewody od paliwa i sprawdzałem pokoleji czy płynie paliwo. Wkoncu doszedłem do filtra i przewodu od zbiornika do filtra paliwa. Przedmuchołem i działa. W pon Kupie nowy filterek i założe a potem SOLD Jak cos to na gg chętnie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 I kupisz Szmelcvagena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 [Cięcie] wole VW niż stale psujące się francuskie auto. Do którego żeby się dobrać potrzebuje wymyślnych kluczy ITP. kupie golfa 3 i mi starczy Radzę poczytać regulamin forum. W zawiązku z okresem świątecznym, przymykam oko - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 kupie golfa 3 i mi starczywrażeń? czy gotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 grubby_m poproś Mikołaja o bezawaryjne auto i powodzenia w szukaniu lepszego samochodu... ale lepszego forum to ty chyba nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Forum wypas ale autko wrrr wygodne tak ale nic pozatym Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi