siwy_gda Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) WItam xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx Czy jesli odlaze wszystkie kostki od ucbic (bsi) i wyciagne cala skrzynke to imo sie rozprogramuje i bede musial programowac na nowo???? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Proszę czytać to co się wysyła. To już drugie upomnienie - damiar Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 mi tak samo się wydaję, że nie :( ale nie jestem tego 100% pewien ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a jestem pewien na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audikom Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Parę dni temu wyciągałem i rozłączałem wszystkie wtyki . Do tego odpinałem komp. i akumulator . Po złożeniu na powrót do kupy żadnych problemów z imo nie stwierdzono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi