sanfran Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wczoraj napisałem odpowiedź w wątku: http://megane.com.pl/topic/50892-wyswietlanie-aktualnego-biegu-automat/page__gopid__367691#entry367691 Dzisiaj zaglądam, a wątek znów jest dziewiczy jak brzydka rusałka; napisałem więc ponownie. Nie dostałem żadnego ostrzeżenia, więc nie sądzę żebym napisał coś niezgodnie z regulaminem. I mam jakieś dziwne wrażenie, że kiedyś moje posty także jakoś poznikały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawhai Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ja widzę Twoją odpowiedź ale za to nie widzę tego co ja odpisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a widziałeś odpowiedź wczoraj czy dopiero dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) sanfran, nie tylko Twój post został usunięty, ale i cała zawartość forum. Wczoraj z powodu pewnych błędów konieczne było przywrócenie kopii zapasowej forum z godziny 15.00. Tak więc wszytko co zostało napisane pomiędzy 15.00 - 22.30 "wyparowało" bezpowrotnie. Wczoraj na Shoutbox'ie była o tym mowa. Kol. gojgien wcześniej skopiował usunięte wpisy i są one jeszcze widoczne w box'ie. Teraz każdy może jeszcze luknąć co było powodem tych działań. Edytowane 24 Września 2013 przez damiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) A zaglądacie czasami na 1 stronę, na dól do "piwniczki", shoutboxem zwanej?? Jest tam od wczoraj na ten temat dyskusja i wyjaśnienie znikających postów. Krzychu :(23 09 2013 - 22:30) Ze względu na problemu z bazą danych przywróciliśmy backup z dnia dzisiejszego z godziny ~15gojgien :(23 09 2013 - 23:00) no i poszło się bujac kilkadziesiąt postów, box i nawet popołudniowe PW. gojgien :(23 09 2013 - 23:00) trudno się mówi...... napiszemy od nowa hehehe :) Były problemy z bazą danych i zarówno posty jak i PW znikały na bieżąco kilka razy przez kilka godzin. Dopiero wieczorem wszystko wróciło do normy, po przewróceniu kopii bezpieczeństwa z godziny 15:00 Edytowane 24 Września 2013 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 OK, dzięki, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi