prezes93 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Cześć jestem nowy na forum:-) jakie macie przyspieszenia do setki w swoich reniach? Ostatnio sprawdzałem w swojej i wyszło mi 18s czyli troche duzo:-) chce zeby kazdy mógł porównać osiagi swojego autka z innymi:-) szczególnie zależy mi na wynikach 1.4 8v eco i energy ale wszystkie odpowiedzi mile widziane... pozdawiam chłopaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CienkiEco Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 napewno cos nie tak z Twoim motorem , za jakis czas znajde chwile nagrzeje motor i nagram filmik jak sie moje pudełko rozpedza bo sam jestem ciekaw ile da rade wycisnac z takiego a'la ECO :D ale 18 sekund napewno nie bedzie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literk Czyli dalej masz ostrzeżenia w d...pie, dobrze. Ban na 14 dni, powinno wystarczyć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes93 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ok czekam:-) teraz po ściągnięciu tego podgrzewacza powietrza myśle że w 15 dam rade:-) żebyś mieszkał bliżej to byśmy się ścigneli;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi