bojanpnf Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 witam. Od jakiegos czasu zauwazylem ze w granicach predkosci 60 -110km/h słychac dziwne buczenie.Nie wiem czy to od opon zimowych(bo od czasu wlasnie jak je załozylem głosniej słychac to buczenie:P)czy moze za mało powietzra w którys kołąch:P.TEn odgłos słuchac podczas jazdy na wprost a głosniej jeszcze przy skrecie w lewo,przy skrecie w prawo juz tego tak nie słuchac.Co to moze byc???????????????Piszcie jak amcie jakies sygestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Po mojemu to łożyska lecą, o ile dobrze kojarzę to lewe się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 U mnie to wina opon. Jak masz inne bieżniki to zamień przód na tył. Ja mam opony Klebera już kiedyś miałem z tą marką problem i długo nie używałem tych opon, teraz się skusiłem i znowu problemy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitfajer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 bo od czasu wlasnie jak je załozylem głosniej słychac to buczenie:P) Z tego co napisałeś wynika , że wcześniej też miałeś to buczenie tylko może ciszej więc raczej to łożysko jak napisał kolega MiszaElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi