radlas Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam pare dni temu niefortunnie uderzylem w kraweznik tylnym kolem i wystrzelila poduszka boczna pasazera. Teraz swiecie mi sie ta kontrolka jak ja wylaczyc aby pozostale trzy dzialaly normalnie ??? i jeszcze jedno bo tak poczytalem sobie ze ten czujnik jest gdzies w podlodze a skoro wyskoczyla poduszka tzn ze istanieje mozliwosc ze mi sie podloga przestawila. Auto juz zrobilem i smiga normalnie sprawdze jeszcze go jutro na geometrii kol. Ale pytnie podstawowe jak wylaczyc ta kontrolke przy czym chcialbym aby pozostale trzy dzialaly pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Chyba jedyne rozwiązanie to wizyta w ASO. Tam podłączą pod kompa i coś z tym może zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A ja się obawiam, że aby pozostałe działały poprawnie, to trzeba jednak zainstalować poduszkę i zresetować lub wymienić sterownik Airbagów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi