przemek007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam, chciałem zapytać speców od meganek i samochodów wogóle, bo mam na końcu dachu przed spryskiwaczem tylnej szyby ( który jakoś marnie mi dzała, bo psiuka bez ciśnienia -- jeśli ktoś wie dlaczego proszę o odpowiedź) jakieś miejsce na chyba antenke, ale napewno nie od radia --> do czego jest to miejsce ?? Proszę o odpowiedź. Dzięki z góry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 u mnie też jest ten otwór ale w nim zamontowana w tym miejscu krótka antenka. z tego co wiem to chyba od telefonu czy nawigacji. wiem że były montowane takie bajery fabrycznie bo znalazłem to w katalogu reklamowym(niestety po francusku) trudno mi było sprecyzować ale kiedyś na pewno była używana ta antena bo pod konsolą kończy się mi jej kabel i jakieś złącza typu jack 3,5mm. co do spryskiwacza to zacznij czy nie masz zagiętego przewodu i czy sama dysza nie jest zapchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi