piotrpatyk18 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) witam , chciałem dzisaij zabrać się za wymiane alternatora , po wykręceniu śruby imbusem, tej pod alternatorem zabrałem się za tą druga strasznei dostęp do niej jest uciążliwy wgl. jej nie widać , po próbach odkręcania (nieudanych ) nakrętka się przekręciła , moje pytanie jest takie czy jest jakiś inny sposób ominięcia tej śruby ? Regulamin pkt. 5.7 - Prezes Edytowane 30 Października 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tam jest śruba (dł. ok 5 cm), nie nakrętka. Dostęp do niej jest od góry, grzechotką bez większych problemów daje się odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 A nie jest czasem tak jak w meganach od góry śruba na klucz 13 na dole śruba na torx 40 i nakrętka na klucz 13/15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) na dole bez mniejszych problemów imbusem 9. ale na górze klucz 13 tam jest śruba i juz mi sie klucz slizga na niej Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 1 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmonkey Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) No to zostaje ci tylko spróbować odkręcić nasadką . Jak możesz to daj fotkę z góry to się coś pomyśli jak wykręcić tą śrubę . Edytowane 1 Listopada 2013 przez djmonkey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 JA tę 13-stkę odkręcałem na długiej przedłużce z nasadką włożoną w otwór nadkola na wysokości 2-3 zwoju sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi