michal_zaw5 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam ! Mam problem samochód jak jest zimny nie chce odpalać tak jak by nie działał na wszystkie cylindry szarpie nim a przy tym trochę dymi , jak jest ciepły wszystko jest ok , dodam że zauważyłem wyciek oleju z pod głowicy , zaczęło mi ubywać płynu chłodniczego i zrobił się on bardziej ciemny niż był , dodam że samochód nic nie stracił na mocy . Co może być tego przyczyna , co mogę zrobić ?? Samochód jest już po sprawdzeniu świec prąd dochodzi świece wymienione wszystkie jednakowo grzeją . Dziękuje za każdą odpowiedz . Samochód renault megane I 1.9 D 64 km 240 tys przebiegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpro078 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wszystkich Renomaniakow.Chciałbym dołączyc sie do tematu kolegi. Mam identyczny problem. Megane I 98r. 1.9D 64km (322000km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi