DruM Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Szukałem po innych tematach ale nie znalazłem podobnego przypadku jak moj. Więc gdy włączam w mojej qpecie z 96r nawiew, otwieram elektryczne szyby lub wycieraczki wskazówka od temperatury podnosi się (w przypadku wycieraczek podnosi się i opada tak jak one) oraz przygasa podświetlenie deski rozdzielczej . Wcześniej nie miałem takiego problemu. Zrobiłem dodatkowe masy w tylnych lampach oraz przeczyściłem punkty masowe. W którym miejscu mam grzebać, żeby wszystko było ok? (Dodam tylko że nie które żarowki w podświetleniu deski rozdzielczej mam przepalone ale chyba to nie problem) Dodano: 01 gru 2013 - 16:40 mają dziś chwile pobawiłem się z autkiem i co zauważyłem, totalnie zardzewiał mi punkt masowy w slupku obok pasażera oraz miejsce Na czerwono były punkt masowy I właśnie pytanie czy mogę zrobić punkt masowy tam gdzie zaznaczone na niebiesko (poprzez wsadzenie śrubki) czy lepiej przeciągnąć kabel i zrobić w innym seryjnym miejscu? Edytowane 1 Grudnia 2013 przez DruM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Możesz zrobić. Ale musisz oczyścić miejsce styku z farby. i jeszcze oczyść kable z tego syfu. Stan Twojego auta jest przerażający. Bez urazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi