plajmEX Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam, zastanawiam się aktualnie nad zamontowaniem instalacji LPG w Renault Megane Classic 1,4 16V, rok produkcji 2001 95KM. Wybrałem już warsztat, który zaproponował mi dwa zestawy, między którymi jest różnica 400 zł. <><><><><><><><><><>><><><><> Chciałbym prosić was o doradzenie, który zestaw sprawdziłby się lepiej. Szukam różnych opinii nt. tych instalacji. <><><><><><><><><><>><><><><> wersja ekonomiczna : STAG 4 PLUS lub STAG Q-BOX lub LPG-TECH ( elektronika do wyboru bez wpływu na cenę ) , reduktor Tomasetto Alaska , wtryskiwacze REG FAST lub AC cena 2.300 zł. <><><><><><><><><><>><><><><> wersja zalecana : STAG 4 PLUS lub STAG Q-BOX lub LPG-TECH ( elektronika do wyboru bez wpływu na cenę ) , reduktor Tomasetto Alaska , wtryskiwacze HANA cena 2.700 zł. <><><><><><><><><><>><><><><> Nie chce przepłacić, ale też nie chce się wstawić na minę. Będę wdzięczny za każdą opinie! <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery :) ;) ;) Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja bym brał 2 opcje stag plus z wtryskami hany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Skoro masz jednakową cenę bez względu na elektronikę to niech założy staga qbox, ale zamiast han dałbym barracudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatratr Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam W lipcu zakładałem do Scenica 1ph2 1.6 16V instalację: sterownik STAG Q-Box,reduktor AC-R01,wtryski AC-W01-wszystko Stagowskie,zrobiłem 10 tys. km,w tym wczasy w Grecji-śmiga aż miło. Polecam takie zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plajmEX Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzięki za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbie81 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja mam u siebie KME NEVO, HANA i reduktor PALACAR do 150KM. Działa i sprawuje się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi