Dario Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 mam pytanie do szanownych forumowiczów, Mianowicie jak według was sprzedaje sie megane II na rynku wtórnym? trudno jest się z niej wybujać? jak uważacie? pozdro Zastanawiam się na zmianą tak bliżej wiosny i ciekawi mnie jak długo będe musiał się z nią bujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jak dasz dobrą cenę to szybko "wybujasz" się z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 wystaw za 10 000 to sprzedasz w godzine jak masz farta,samochod w dobrym stanie,nie bedziesz chcial duzo i jeszcze pare innych to pojdzie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 za 10 tys. to raczej nie sprzedam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 sprzedasz i to szybciej niz Ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 koniec 2003 rok dokladnie z pazdziernika, bogaty wypas, salon, tak na allegro widzialem stoja po 32 tys. zl - ale jeszcze nie wiem ile wolac. Poza tym musze zorientowac sie za ile kupie jakas inna renie, cytryne lub lwa w dieslu nowszego. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 nowe megany teraz na promocji, 1.5dci juz nie na delphi tylko na bosch'u ojcu powiedzieli 52tyś.... tylko nie wiem czy on nie ma jakiś znizek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 wiem jakie ceny sa na promocji, tylko jak bylem w salonie to jak mi wyliczyli cene do wziecia to wyszlo prawie 68 tys. za 1,5 dci - lakier metalik, lusterka w kolorze nadwozia, klima itp. byc moze twoj ojciec ma jakies znizki bo za taka cene z dobrym wypasem megi nie widzialem byc moze cena podana przez ciebie jest netto a nie brutto. Bo ja niestey musze kupic z vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 widziałem doslownie wczoraj na allegro nówkę 1.5 dci z rocznika 2007 z klimą za 58 tysięcy, poszukaj dobrze. No chyba, że chcesz wersję stukonną, to wtedy musisz dopłacić parę tysi. offtop: mamy takie same megany (może różnią się szczegółami wyposażenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Masz juz kupca - zaklepuje Szukam juz pol roku czegos odpowiedniego :-| Jak znalazlem idealna od "TomaszM" - to zona za cholere nie chciala sie przekonac do czarnej perly :-x ...a teraz ja zaluje. Jesli jest w bardzo dobrym stanie to kupiec szybko sie znajdzie - niestety na rynku pelno importowanych bez dokumentacji :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi